Tips til vinterløb

Tips til vinterløb

Det bliver koldere, og selvom mange vælger at træne indendørs på træningscenteret i stedet for udendørs, er der stadig nogle, der foretrækker at løbe ude i den friske luft. Det er absolut muligt at tage løbetræningen ud om vinteren, men så er det klogt at tænke på, at man skal klæde sig godt og have et godt greb på løbeskoene. Uanset om man skal have løbetræning, styrketræning eller andre aktiviteter udendørs om vinteren, vil dette være relevant for udførelsen.

 

1. Klæd dig godt på

Skal man udføre udendørstræning om vinteren, er det meget klogt, men også nødvendigt at klæde sig godt på. Det er smart altid at tænke, jo flere lag desto bedre, og derfor er det en god idé at have lidt tyndere, gode tøjstykker, som man kan bygge op lag på lag. Dette giver den bedste isolering. Når man skal løbe ude om vinteren, er det vigtigt, at overkroppen holdes varm. Her har vi samlet en lille guide til nogle stykker tøj, du burde anskaffe dig til løbetræningen ude om vinteren.

 

Vintertights

Et par gode løbetights er et must til løb om vinteren. Det er vigtigt at vælge en tights, der isolerer godt og vil holde dig lidt ekstra varm, selvom det er benene, der er mest aktive under løbetræningen.

Som en god træningstights til kvinder kan vi anbefale vores Softy Leggings. Dette er en fantastisk træningstights, som kan bruges til løbetræningen om vinteren. Tightsen har en børstet inderside, hvilket gør den godt egnet til træning udendørs. Tightsen har snøre i livet og er high-waist. Stoffet er desuden holdbart, alsidigt og blødt. Disse tights egner sig som en god vintertights til kvinder på de lidt mildere vinterdage. Tightsen har også reflekterende detaljer nederst på benet, hvilket gør vintertightsen ekstra funktionel.

Tilbage til blog